torsdag 6 maj 2010

FRO med nytt system


Dags för en ny vända till denna trevliga plats ;) Väldigt varmt. Massor av folk OCH nytt kösystem. Med nummerlappar. Antar att intentionen är att förhindra alla agenter som lirkar in folk (som oss) utan att köa. Nu skulle det alltså vara slut med det (eller inte). Det gick lika bra med gårdagens nummerlappar och en vit lögn skulle det visa sig. Men de små token lapparna var ack så viktiga, oavsett vad det stod på dem - dagens eller gårdagens datum - och de fästes med en häfta vid pappersbunten.

Hade gärna tagit lite kort på denna plats, men vågade inte riktigt. Utanför tog vi i alla fall ett kort. Notera att väggen bakom oss är en alldeles utmärkt referens för hur det även ser ut på alla väggar inne i FRO lokalen.


Våra visum skall förhoppningsvis vara klara på måndag.

6 kommentarer:

  1. Skönta att det gick vägen. Blev lite nyfiken bara...hur var det med det där bordet? Stod det kvar där som det så omsorgsfullt placerats förra gången?
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Åsa - Nej då - Inte alls. Såg inte en skymt av det :)

    SvaraRadera
  3. När vi har flyttat härifrån ska jag visa hur det ser ut hos åklagarmyndigheten ... Törs inte medan vi är kvar : )

    SvaraRadera
  4. Spännande. Det ser jag fram emot!

    SvaraRadera
  5. De där väggarna såg allt annat än trevliga ut. Du får lära dig en hel del knep där så som vita lögner. Bra att ha antar jag för få saker och ting genomförda...

    SvaraRadera
  6. Taina -.....och taket inomhus såg superäckligt ut. Helt mögligt. Försökte ta ett kort i smyg med mobilen, men de blev inget vidare. Finfin arbetsmiljö måste jag säga. Bra att ha en liten reserv av vita lögner. Useful! Kram

    SvaraRadera