söndag 15 november 2009

100 års fest i helgen


I går partades det ordentligt här i huset. Vi fyller 100 år ihop jag, Matilda och Niklas inom en vecka, och firade detta med alla våra vänner här. Med god mat från en italiensk restaurang, mycket sång och MYCKET dans, blev det en väldigt lyckad kväll och dagen efter känns seg även utan alkohol (för min del).

9 kommentarer:

  1. Hej,

    Härligt att höra att din stora dag firades ordentligt ;-)

    Kolla in Sebbes blogg för bilder på nya soffan.

    Kran Ylva

    SvaraRadera
  2. Grattis på födelsedagen! Kul att ni kunde fira så ordentligt, och den där maten ser otroligt god ut!

    SvaraRadera
  3. Tack Marianne! På tisdag blir jag 40! Känns lite konstigt att inte fira med tvillingsystern hemma. Vi har firat alla födelsedagar tillsammans hittills, men i år får vi klara oss utan varandra.

    SvaraRadera
  4. Grattis!
    Ser att du är tvilling. Själv är jag tvillingmamma.
    Och dotter till en tvilling. :)

    SvaraRadera
  5. Tack Anna! Här har det inte blivit några tvillingar, men det hade varit kul! Anna:)- tvillingsystern - och jag har alltid stått varandra nära och har/haft mycket roligt ihop./Lena

    SvaraRadera
  6. Ylva - Snygg soffa! Somliga har ju redan "boat in sig" på bästa platsen ser jag. Men han ser ju inte ut att ta så mycket plats och soffan var ju stor nog att rymma er alla 5 i samma ställning. Kram Kram

    SvaraRadera
  7. Tänker på dig extra mycket idag på din födelsedag. Ser ut som om alla trivs på festen! Tänker på hur kul det var när vi firade er här hemma i somras.
    Kram
    C

    SvaraRadera