torsdag 12 november 2009

Ja må hon leva!

Grattis vårt älskade lilla "troll" på 11-års dagen♥ Vi saknar dig! Puss&Kram

Kram också till Matilda på 30-årsdagen!

7 kommentarer:

  1. Bara 5 dagar kvar ;-)

    Kram Y

    PS kl är drygt 11...telefonen har inte ringt ännu... nu åker jag till Frölunda torg. Då ringer de säkert ;-)

    SvaraRadera
  2. HURRAA! Äntligen är soffan här. Imorgon skall de gamla flyttas ut å den nya soffan skall ställas på plats! Bilder utlovas ;-)

    Ylva

    SvaraRadera
  3. Härligt! Ser fram emot bilderna. Det gäller att ha bra tålamod, eller hur? Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jag hittade just hit från Nya Äventyr.
    Vilken jättetrevlig blogg!
    Så spännande att få följa ert äventyr.

    Hälsningar
    Anna i Philadelphia

    SvaraRadera
  5. Hej Anna,

    Tack! Roligt att du hittat hit och att du gillar bloggen. Personliga inslag och kulturella iaktagelser blandar jag lite hej vilt och hoppas att det blir en bra och läsvärd mix för alla som läser om vårt äventyr i Indien.

    Skall absolut ta en titt på din blogg snarast!

    Trevlig helg!
    Lena

    SvaraRadera
  6. Hej Lena!

    Jag har hittat till din väldigt snygga och välskrivna blogg i min google-jakt på information om Bangalore då vi just bestämt oss för att flytta dit (ÄNNU fler svenskar...). Många frågor, spännande, roligt och nervöst, ja du vet precis. Undrar om du kan tänka dig att svara på några frågor, framförallt om skolval. Vad gjorde att ni valde Indus? Är ni nöjda eller skulle ni valt en annan skola idag? Beror förstås på vart man bor, men jag hoppas på Palm Meadows, om det är ok :) Din blogg är fantastisk för mig och jag hoppas att du inte misstycker att en total främling läser. Känner mig som en snokare, berättar gärna mer om mig om du har lust att ta kontakt.
    mvh
    Maria
    mail: flyttatillindien[at]googlemail.com

    SvaraRadera
  7. Hej Maria,

    Bara roligt att du känner att vår blogg kan hjälpa er. Alla läsare är givetvis välkomna! Vi hade väldigt stor hjälp av bloggen Tullbergs i Indien, som finns som länk här bredvid, innan vi flyttade. Jag svarar mer än gärna på dina frågor så jag skickar iväg ett mail på direkten så du får mina kontaktuppgifter. Jag blir ju nyfiken på er också! Bara trevligt med fler svenskar i Palm Meadows. Välkomna! /Lena

    SvaraRadera