torsdag 8 april 2010

1 år sedan avresa

För ett år sedan flög vi iväg från Göteborg ganska precis nu till nya livet i Indien! Det har jag lite svårt att förstå. Kollade igenom lite inlägg från april och maj förra året när allt var så nytt. Vad mycket jag har lärt mig om att leva här under detta år!

I morgon är det 1-års jubileum för bloggen. Då skall jag göra en liten årslista och utse månadens inlägg april 2009 - april 2010. Får börja grunna lite på det i dag.

5 kommentarer:

  1. Vad fort tiden går! Men jag tänker på er varje dag och saknar er jättemycket. Vi är verkligen tacksamma för ditt flitiga bloggskrivande och på så sätt kan vi följa ert dagliga liv. Vilka bloggar har varit bäst? Som farmor tycker jag att bloggen med Nora och Erik klädda i skoluniform och hela familjen finklädda på väg till bröllop. Och naturligtvis nyheterna om Alfred. Fortsätt blogga!
    Kram från Ulla

    SvaraRadera
  2. Ja herregud! Time flies som det heter... Idag var vi å bowlade med Fam Melin...senast var med er.... Tänker på er. Bara 8 veckor ;-)

    Ylva

    SvaraRadera
  3. Livet går fort när man har roligt. Ser fram emot ytterligare ett år med din blogg! Ser fram emot att träffa er i sommar när ni kommer hem. Många kramar Ulrika

    SvaraRadera
  4. Ett helt år! Det känns som alldeles nyss ni for samtidigt, om man tänker på allt som hänt, känns det som en hel evighet sedan. Det känns i alla fall skönt att det inte är så länge tills ni kommer hem på "besök". Vi längtar...
    /C

    SvaraRadera
  5. Ja allt känns nyss och ändå så länge sedan!

    Ulla - Jag fortsätter absolut med bloggen, men tar nog en sommarpaus och koncentrerar mig på sommar i Sverige.

    Ylva - Jag har inte bowlat sedan dess, men det har övriga familjen. Jag som skulle behöva träna lite. Har för mig att det inte gick så bra sist?

    Ulrika - Det blir absolut en fortsättning. Vi vill ju inte bli bortglömda :)

    Vanilla - Just idag bara 60 dagar! Längtar också!

    SvaraRadera