torsdag 8 april 2010

Cricketspelaren har gett upp

Smutsigare och smutsigare blir den här historien.

I går överlämnade Ayesha bröllopsnattskläder till polisen, vilka hon påstår är fläckade med Shoaibs sperma. Kläderna är nu skickade till ett kriminaltekniskt laboratorium. (Sparade sedan 2002 !!!???)

I går skrev cricketspelaren, efter påtryckningar från bla. politiskt håll, på skilsmässopappren från Ayesha och därmed erkänner han teoretiskt att han varit gift, fast han inte anser det själv. Polisen ansåg sig ha fått tillräckliga bevis från Ayeshas familj som styrker telefonvigseln och att Shoaib var lurad in i äktenskapet tycks inte spela någon roll (sen kan ju jag tycka att man faktiskt inte gifter sig över telefon utan att veta vem man gifter sig med, så han var ju inte speciellt smart själv).

Vem är vinnaren?

Shoaib som slutligen är av med Ayesha och hennes familj och får tillbaka sitt pass och mobiltelefon från polisen, vilka har varit beslagtagna, och nu kan gifta sig 15 april med sin stora kärlek.

Eller är det Ayesha, som nog anser att hon går ur det här med hedern i behåll (fast jag tycker att hon har varit högst ohederlig) och dessutom förmodligen har tjänat en massa pengar på hela soppan.

5 kommentarer:

  1. Heeeeeeelt otroligt! Sparat klänningen med fläckarna sedan 2002!!! Hon måste ju redan då ha haft något i sikte. Vilken historia. Rolig läsning :D

    SvaraRadera
  2. Taina - Om det nu är cricketspelarens fläckar (om detta nu är sanning - är definitivt lite svårt att hänga med i vad som är lögn och inte i den här historien) så undrar man ju verkligen varför man sparar ett sånt plagg?? Helt galet!

    SvaraRadera
  3. Haha...:-) Tack för rapporten. Det är roligt att hänga med i den såpan! Skvaller är skvaller är skvaller.... men de kan ta sig i olika uttryck i olika världsdelar. Jag har skrattat gott!! //Nathalie

    SvaraRadera
  4. Jamen jisses amalia vilken soppa! Telefonäktenskap??? Har hon ingen stolthet, människan?

    Tack för såppan!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Nathalie - Idag var det inte ett enda ord om paret i tidningen, men jag lovar att skriva lite om bröllopet nästa vecka. Det lär nog bli lite uppmärksammat i alla fall, men säkert inte i närheten av det smutsiga försnacket.

    Marianne - Nej - det verkar inte bättre. Undrar just hur det går för Ayesha i framtiden. Hon är nog bränd på äktenskapsmarknaden men hon har nog så hon klarar sig nu när det gäller pengar - det var väl det som var meningen.

    SvaraRadera