onsdag 28 april 2010

Passet har kommit :)

Punktligt kl 11 i går förmiddag levererades Alfreds pass med kurir. Mindre än en vecka sedan vi ansökte om det!

Jag blir så glad när något fungerar som det skall, men så var också damerna på konsulatet i Chennai väldigt bra att ha att göra med. Noggranna och snabba.

Nu tar vi nya tag på FRO på fredag. Våra visum skall vara klara nu och så skall Alfred registreras där och tilldelas ett exit visa så att vi får ta med honom ut ur landet.

Sen skall det vara klart ☺

4 kommentarer:

  1. Vi längtar efter er alla!

    ♥ Fam Gullaksen

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det levererades hem. Här skulle det ALDRIG ske utan här får man minsann åka till Washington DC och snällt hämta det. Tar ju bara en sisådär 7 timmar att bila dit. Enkel resa!

    Kramen

    SvaraRadera
  3. Så skönt att allt det där funkade som det skulle! Hoppas nu att resten ska gå lika lätt!

    SvaraRadera
  4. Sebbe - Vi längtar efter er också! ♥

    Taina - Ibland förvånas man. Trodde aldrig det heller, men damen/damerna på konsulatet var väldigt tillmötesgående så de gjorde ett litet undantag. Hon ville nog helst att vi skulle ha hämtat det men det här gick ju så bra så. Skönt för Patrik att slippa Chennaibastun.
    Kram Kram

    Marianne - Ja nu är snart hela processen klar! "Bara" FRO kvar. Skulle ha varit där i dag, men efter diverse turer fram och tillbaka så blir det nästa vecka istället så idag blir det något betydligt trevligare på programmet; Svensklunch. Kram

    SvaraRadera