måndag 12 april 2010

We want to put your baby on stage today!

För några veckor sedan kom en inbjudan från the Cradle till deras 3 års-jubileum 10 april. Tyvärr går det inte att visa den som bild, men såhär stod det:


The Cradle Carnival is your chance to put your little

one's in the limelight. With awards for the cutest baby,

best dressed baby, the best crawler and loads more,

it's time for your baby to start shining already.


To make things more exciting we have a fashionshow of

expecting mums of cradle, nappy changing contest

for dads, and lullaby singing contest

for parents and grandparents.

Många verkade ha hörsammat inbjudan och såg till att bebisarna var startklara för ett race. Times of India missade inte heller helgens baby-höjdpunkt i Bangalore.

Vi gick inte. Hade ju ändå sopat banan med the cutest baby och best dressed... eller? (hade i alla fall vunnit kategorin less dressed om det funnits en sådan!

6 kommentarer:

  1. Men den där blöjbytartävlingen hade väl varit något :) Jaa, det är verkligen en ny verklighet som går oss tillmötes. Efter 2 v 'hemmahemma' är vi tillbaka till vackra våren. H åker 'till er' om några timmar! Ev kommer han till PM med re-lo - så ser ni en blek vilsen man kan det vara han :) Må så gott - o jättesöta barn på bilderna!! //M

    SvaraRadera
  2. M - Då skall jag hålla utkik efter en blek vilsen man :) Säg till honom att ringa på hos oss i villa 2/phase 1 om han har tid. Om han vill se på det huset jag har pratat om, som blir ledigt i slutet av juni, så är det bara att höra av sig. Ha det gott i den härliga våren!

    SvaraRadera
  3. Klart att Alfred och hans föräldrar hade sopat banan i alla kategorier, i alla fall "lullaby singing contest" av Patrik. Ädelt av er att avstå från att ställa upp med tanke på de andra.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  4. Ulla - Ja visst - det var precis så vi tänkte! Kram från hela familjen

    SvaraRadera
  5. Tävla om sötast baby ... Nä, jag vet inte jag. Fast ni hade självklart vunnit!

    SvaraRadera
  6. Marianne - Nej, det går ju inte att
    tävla om sötast baby, men det är väldigt typiskt Indien med den typen av tävlingar.

    Blöjbytartävlig på tid för pappor då?? Nästan ännu värre. Tala om fasta könsroller. Jag tror att de utgick från att ingen pappa någonsin har prövat på det tidigare.
    På Cradle sköter papporna snacket och betalningen när de är där med sina gravida kvinnor. Har nästan aldrig sett någon kvinna komma själv dit. Alltid är mannen, mamma eller svärmor med, eller helst allihop.
    Ha en bra dag!/Lena

    SvaraRadera